Vi växer tillsammans med kunderna i Växjö

Som jord- och skogsbrukarnas egen bank, ägd av våra kunder inom jord och skog, finansierar vi på Landshypotek boende och företagande på gårdar runt om i hela landet. Växjö är en av de platser som är viktig för oss. Vi stärker nu upp med ytterligare kompetens och erfarenhet för att fortsätta kunna växa med våra kunder i trakten.

- Det känns väldigt roligt att kliva in som ny kundansvarig i teamet på Landshypotek i Växjö och få möjligheten att bidra med mina tidigare erfarenheter i trakten som ligger mig varmt om hjärtat, säger Ulrik Johansson som sedan årsskiftet stärker upp teamet.

Och erfarenhet från lantbruksfinansiering saknas inte på kontoret i Växjö. På Landshypoteks kontor i Växjö jobbar sedan många år även Bernadette Acs-Andrén och Fredrik Lindström som kundansvariga inom jord och skog. Samt Elisabeth Augustsson med inriktning på landsbygdsboende gård för bankens verksamhet i hela Sverige. Tillsammans med Ulrik Johansson finns där nu över 80 års erfarenhet av finansiering av jord- och skogsbruk.

- Det är roligt att även vi växer så att vi kan välkomna fler till oss på Landshypotek. Vi ser stora möjligheter att tillsammans med nya och befintliga kunder att få fler framgångsrika lantbruksföretag att växa här i Kronobergs län. Och där stärker Ulrik upp teamet på ett mycket bra sätt med en gedigen kunskap och stort intresse för de gröna näringarna, säger Fredrik Lindström.  

Vi finns här för våra kunder

Att växa tillsammans med kunderna genom långsiktighet och goda relationer står högt i kurs hos kollegorna på Växjökontoret.

- Vi finns här för våra kunder och ingen annan. Våra lantbrukskunder är ägare av banken så för oss är det verkligen viktigt att ständigt arbeta med långsiktighet med våra kunder så att vi kan följa med i företagets alla steg, säger Bernadette Acs-Andrén.

Landshypotek ägs av våra jord-och skogskunder

I Kronobergs län finns många gårdar och typer av lantbruksföretag. Många bor på sina gårdar, driver lantbruk i mindre skala och arbetar hel- eller deltid utanför gården. Andra är större produktionslantbrukare eller rena skogsägare. Variationerna är många.

- Att vi möter alla dessa olika former av lantbruksföretagare och gårdsboende i trakten varje dag ger oss en god förståelse för såväl möjligheter som utmaningar med att bo och verka på en lantbruksfastighet. Och det hoppas jag att våra kunder märker, säger Ulrik Johansson.

Varför välja Landshypotek?

  • Lång erfarenhet. Vi har finansierat svenskt lantbruk i snart 200 år och har stor förståelse för vardagen på såväl stora som små lantbruksfastigheter.
  • Stort nätverk. Vi har ett stort nätverk i branschen och kan tillsammans med dem hjälpa dig och ge dig svar på dina frågor.
  • Inget helkundskrav. Det är enkelt att flytta sitt fastighetslån till oss. För dig som bor i villa har vi konkurrenskraftiga bolån.

Bli kund

Teamet i Växjö

Bernadette Acs Andrén

Kundansvarig

Fredrik Lindström

Kundansvarig

Ulrik Johansson

Kundansvarig
Läs mer

Med gemensam drivkraft - för kunderna

Läs mer
Läs mer

Fastighetsmäklaren tipsar inför gårdsköpet

Läs mer
Läs mer

Att tänka på innan fastighetsköpet

Läs mer